ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Kulturtræning      Persontest      Foredrag      Verden Kalder      E-learning      Udstationering      

Verden Kalder

    Verden Kalder - inspiration til en global hverdag (L&R Business 2008)
Forord af Jørgen Mads Clausen, Danfoss A/S

Store omvæltninger og eventyr venter, når hverdagen flyttes til et nyt land. Verden Kalder går tæt på de mange overvejelser, der fylder inden flytningen  - og de utrolige oplevelser, man får både som individ, barn, par og forældre. Uanset destination melder mange følelser og spørgsmål sig. Spørgsmål om at falde til og om at skabe et hverdagsliv med nyt sprog, venskaber, arbejdsliv og skolegang - og alt det andet. Stort som småt.

"Har man bestemt sig for en udstationering er bogen lige i øjet som en forberedelse på, hvilke overvejelser og udfordringer man vil blive konfronteret med, både før og under udstationeringen." Anmeldelse i Dansk Kommunikationsforum af Michael von Bülow.

Download
bogens forord og introduktion her eller præsentationsmaterialet

Læs mere om bogen på
www.verdenkalder.dk. eller køb den her 

 

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 · Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807