ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Kulturtr√¶ning      Persontest      Foredrag      Verden Kalder      E-learning      Udstationering      

E-learning

    Insights on Global Diversity

Vores online kursus i tværkulturel kommunikation Insights on Global Diversity er designet til at hjælpe samarbejdet mellem kolleger og samarbejdspartnere worldwide.

I løbet at det 75 minutter lange program præsenteres deltagerne for, hvordan kulturelle forskelle påvirker vores arbejdsmiljø: kommunikation, informationsudveksling, beslutningstagen, vidensdeling og organisationsstruktur.

Insights on Global Diversity er en nem, interaktiv måde at blive introduceret til kulturforståelse.  Programmet er designet så det passer ind i vores øvrige undervisningsmateriale, og kan derfor også være en start på et forløb.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 ∑ Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807