ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Lena Lauridsen      Vijay Jain      

Lena Lauridsen

    Lena har været tilknyttet itim som interkulturel konsulent siden 2007, hvor hun vendte tilbage til Danmark efter en årrække i udlandet. I 2012 rejste hun igen til udlandet, og bor nu i Nuuk, Grønland, hvor hun arbejder ud fra.

Lena har tidligere arbejdet som marketingsansvarlig med ansvarsområder i USA, Afrika og Mellemøsten, og før det har hun boet i Frankrig, Brasilien og Finland.

Fra 2001 til 2007 var hendes familie udstationeret først i Mexico og siden i Slovakiet. I tiden som udstationeret familie har Lena arbejdet både professionelt og frivilligt i hendes værtslande. Hun er også medforfatter til bogen Verden Kalder – Inspiration til en global hverdag. 

Lena underviser i dag i både ind- og udland og er også en efterspurgt oplægsholder.

Lena taler flydende dansk, engelsk og spansk. Der arbejdes med at lære grønlandske.

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807