ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Kulturtr√¶ning      Persontest      Foredrag      Verden Kalder      E-learning      Udstationering      

Udstationering

  Udstationering kan være en fantastisk givende oplevelse for den person og familie, som står for at rejse ud.

Det kan også være en dyrt købt erfaring: For arbejdstageren på det personlige plan og for virksomheden rent økonomisk.

Itim hjælper familier, der skal rejse ud med at forberede sig optimalt til livet i et nyt land og med at udforme en udstationeringsplan, som sikrer, at alle familiens medlemmer trives på destinationen, og får skabt en hverdag med mening og indhold.

Alle kursusdage planlægges individuelt alt efter familiens behov og destination. Kurserne varer 1 eller to dage og indeholder typisk en gennemgang af kulturen på destinationen, inkl forretningskultur, en introduktion til begrebet kulturchok og et familieliv under nye betingelser samt udarbejdelse af udstationeringsplan for familien.

Kontakt Lena for nærmere information. 

 

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 ∑ Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807