ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Kulturtræning      Persontest      Foredrag      Verden Kalder      E-learning      Udstationering      

PRODUKTER

  Portland i dag, Portugal i morgen og en projektgruppe med 5 nationaliteter i overmorgen. 

Globaliseringen giver os mange muligheder, og næsten alle arbejder i dag med kolleger og samarbejdspartnere i eller fra andre lande. Det kræver overblik at vide, hvad der motiverer og hvordan vi kommunikerer effektivt, så vi drager nytte af mulighederne.

Itim tilbyder kulturtræning og workshops inden for emner som kommunikation, samarbejde, ledelse & forhandling, tværkulturel teambuilding, undervisning mv.

Vi hjælper vores kunder med at udvikle de interkulturelle kompetencer, som sætter dem i stand til at agere professionelt og effektivt, når de arbejder på tværs af landegrænser.

Vi deltager også i interne Train the Trainers-forløb, High-Potential Programmes mm. hvor vi har en dag eller to af det samlede forløb.

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807