ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Lena Lauridsen      Vijay Jain      

OM ITIM


 

Itim - en global organisation

I 25 år har itim (Institute of Training in Intercultural Management) været en global spiller indenfor kulturtræning. Vores styrke er vores erfaring og vores mere end 60 konsulenter worldwide. Itim har haft konsulenter i Danmark siden 1994.

Hos itim omsætter vi viden til praktiske færdigheder. Derfor har vi en meget praktisk tilgang i vores undervisning: Vores kurser er designet til at hjælpe alle som arbejder med og i andre kulturer til en højere effektivitet og en større forståelse for, hvordan hverdag og forretning gøres anderledes i forskellige kulturer.

Mange kunder bruger os både lokalt og globalt. De drager fordel af, at vi er worldwide, og at alle underviser ud fra samme principper. Vi er den globale partner, som sikrer virksomheden kontinualitet, og at alle medarbejdere taler samme "kultursprog".

Læs om itim international her (på engelsk) 

 

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807