ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?...

Ingen af dem har nødvendigvis ret, men kulturelle forskelle farver vores måde opfatte begivenheder på. Dansk og indisk kultur - og ikke mindst forretningskultur - er ikke ens, og vi kan forbedre vores samarbejde, hvis vi har kendskab til hinandens kultur.

itim tilbyder workshops, kulturtræning, foredrag og rådgivning med fokus på Indien. Vi går bag om takt og tone, og taler om de kulturelle værdier, som vi er nødt til at forstå, hvis danskere og indere skal arbejde succesfuldt sammen.

Overskrifter kan være:
- Teambuilding mellem danskere og indere
- Indisk og dansk kulturtræning
- Forstå dine indiske kollegaer
- Forstå dine danske kollegaer
- Succesfuldt salg i Indien
- Outsourcing til og produktion i Indien

Vijay Jain har et unikt indblik i både den danske og indiske forretningskultur, og er en af dansk erhvervsliv foretrukne undervisere, når det gælder indisk kulturforståelse. Han har i over 30 år hjulpet danske virksomheder med at få et succesfyldt samarbejde med indiske kolleger og samarbejdspartnere.

Kontakt Vijay og hør nærmere.  Ring på 2025 2807 eller send en mail til vijay@jain.dkPostet 9/09 2010


[Tilbage]
Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807