ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage

Udstationeringens Bagside, artikel i BNYs særmagasin De Globale

Lena Lauridsen og bogen Verden Kalder er med i artiklen Udstationeringens Bagside i BNYs årlige særmagasin: De Globale: "Udstationering lyder forjættende i manges ører. Høj indtægt, huslejen betalt, ungerne i international skole og bunker af spændende oplevelser i et nyt land". (...) Men udstationeringsmedaljen har også sin bagside, der rummer både vildveje og i værste fald fiasko og hjemrejse, hvis man ikke har styr på, hvad man kaster sig ud i.

"I værste fald giver det ar på sjælen," siger interkulturel konsulent Lena Lauridsen, der sammen med Line Mørkbak har skrevet bogen "Verden kalder – Inspiration til en global hverdag".

Artiklen sætter fokus på familiens rolle i udstationeringer, og ikke mindst de forberedelser som man kan gøre sig for at sikre sig et fantastisk udlandsophold med alle de muligheder som det giver.

Læs et uddrag af artiklen på Business.dk

"De Globale" udkommer den 10. september 2010 (Berlingske Nyhedsmagasin)Postet 10/09 2010


[Tilbage]
Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 · Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807