ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage

Hvorfor holder danskerne så mange pauser?


Personalechefer i Danmarks tidskift ”Ledelse i Udvikling” (5/2010) udkom den 28. september 2010 med temaet Mangfoldighed. Lena Lauridsen er forfatter til en artikel om kulturmødet på de danske arbejdspladser, hvor vi gerne skal fastholde den udenlandske arbejdskraft:

Søren og Mette står ved kaffemaskinen og taler sammen. De ser ud til at have det sjovt. Imens sidder kinesiske Yang ved skrivebordet og undrer sig over, at hans danske kollegaer ikke bidrager til at få projektet færdigt. Imens undrer Søren og Mette sig over, hvorfor Yang isolerer sig og ikke deltager i den brainstorming, som de er i gang med. De spurgte ham, om de ikke lige skulle drikke en kop kaffe sammen, men han afslog.

Hele artiklen kan læses i "Ledelse i Udvikling" side 12-15 eller downloades her
 Postet 30/09 2010


[Tilbage]
Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807